Meesteres Josje
Meesteres Josje

Jij moet goed naar mij luisteren!
Ik vindt het heerlijk om onervaren slaven op te leiden en wegwijs te maken in de wereld van de SM. Ik ga dan heel rustig beginnen met het uitvinden van jou gevoelige punten. De kans is groot dat ik je dan laat kennis maken met enkele van mijn attributen, wel of niet vastgebonden en/of geblinddoekt. Dit hoeft in eerste instantie helemaal geen pijn te doen, het gaat mij altijd om de reactie van mijn slaaf en niet zo zeer om de hoogte van de pijngrens. Hou je wel van harde sm, geen probleem, alleen goed aangeven hoe en wat en tot hoever. Zeggen dat ik alles met je mag doen en vervolgens overal nee op zeggen en lopen piepen heb ik een hekel aan. Goed naar mij luisteren is ten alle tijden een must en ik duld hierin dan ook geen tegenspraak.
Mogelijkheden:
Anaal, cock and ball torture (CBT), electro-sex, fantasieŽn, fetish lak, fetish latex, jou kontje oprekken, opleiden tot slaaf/slavin, rollenspel, SM dominant, SM soft, travestie, vernederingen, opdrachten, straffen, pijn, Sado en SM.
Meld je aan bij Meesteres Josje
Je kunt Meesteres Josje
ook aan de lijn krijgen
Bel: 0906-9505
Onder keuze 5 ga je Live met Meesteres Josje of een van de andere Meesteressen die beschikbaar zijn. Kosten bedragen 90 cpm