Meesteres Kim
Meesteres Kim

Zal ik jou eens keihard aanpakken?
Ik ben een zeer ervaren Meesteres, maar na vele jaren doe Ik nog steeds Mijn werk met vurige PASSIE en enthousiasme. Ik hoor soms van mensen die Mij niet kennen dat Ik vaak boos en arrogant op de foto sta. Ook heb Ik vele tatoeages, die sommige mensen kunnen afschrikken. Laat je niet misleiden: zodra je Mij een keer hebt ontmoet, blijft er van die vooroordelen niets over. Ik heb een warme en meevoelende kant voor wie daar van houdt, maar ik kan ook een gemene, sadistische Dame zijn die stoute subjes keihard aanpakt. Nieuwelingen zijn welkom voor een rustige introductie in de wereld van de BDSM, maar ook met ervaren subs weet ik wel raad.
Mogelijkheden:
Anale spelletjes, Gebruiksslaaf, publiek vernedering, Masturberen voor Mrs Kim, penispomp, vacuumpomp, pik vergroten", Diverse martel spelvormen, Bondage, Pik en bal marteling, gewichten marteling, Klemmen en knijpers, Tepelmarteling, Mentaal spel, Mindfuck, Onderdanigheid, Travestie, Vernedering, Opdrachten, Verplicht Exhibitionisme, Bondage.
Meld je aan bij Meesteres Kim
Je kunt Meesteres Kim
ook aan de lijn krijgen
Bel: 0906-9505
Onder keuze 5 ga je Live met Meesteres Kim of een van de andere Meesteressen die beschikbaar zijn. Kosten bedragen 90 cpm