Meesteres Petra
Meesteres Petra

Ik ga jou mentaal vormen en overheersen!
Ik ben Meesteres Petra. Een aantrekkelijke allround Meesteres met veel ervaring in alle facetten van het BDSM spel. Geboren onder het sterrenbeeld “steenbok” ben Ik van nature dominant en BDSM geeft Mij de ruimte om die dominantie alle vrijheid te geven. Ik kan mild en geduldig zijn voor beginnende slaven. Hard, streng doch rechtvaardig voor de meer ervaren slaven. Ik ben intelligent en gebruik deze intelligentie graag in Mijn spel om je mentaal en woordelijk volledig te overheersen, te vernederen en klein te maken. In de meeste gevallen gebeurt dit met een grote dosis humor. Echter de slaaf die Mijn woede opwekt zal Mijn toorn ongecensureerd over zich heen krijgen.
Mogelijkheden:
Tientallen opdrachten in de vorm van: Vernederingen, Anal Selfplay , Kont Oprekken met dildo, Forced Masturbation, Bondage, Sado, Pijn opwekken, Sperma Slikken, Piss Games, Small Penis Humiliation en meer..
Meld je aan bij Meesteres Petra
Je kunt Meesteres Petra
ook aan de lijn krijgen
Bel: 0906-9505
Onder keuze 5 ga je Live met Meesteres Petra of een van de andere Meesteressen die beschikbaar zijn. Kosten bedragen 90 cpm